|   uit zutphen   |   maandag 15 September 2014
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
een van de beste aankopen ooit, onwijs lekker schoenen deze airmax
 
   |   uit zeeland   |   woensdag 23 juli 2014
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Een van mijn free runners is deze glacier nikes. De kleur is perfect. Heerlijke nikes die ik nonchalant na het werk altijd aandoe. I love nike !
 
   |   zaterdag 01 maart 2014
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Kijk met deze chille vans spiderman op school aankomen, dan weet je wel wat de reaktie is ! VET !
 
   |   uit Rotterdam   |   donderdag 27 februari 2014
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Deze zwarte roshe runs gaan niet meer uit, ik vind ze vooral lekker na het sporten om mijn voeten even lekker te laten chillen. ze zijn ook makkelijk mee te nemen want ze wegen vrijwel niets !
 
   |   uit Vlaardingen   |   dinsdag 11 februari 2014
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Ik koop deze old skools al, pfff 15 jaar, ze veranderen eigenlijk niet behalve dat de zool naar mijn mening iets stugger is geworden dan vroeger. Verder top schoenen !
 
   |   uit Zoetermeer   |   dinsdag 11 februari 2014
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Heerlijke schoenen, de materialen bij de Alomar sneakers zijn altijd erg geode kwaliteit. Wat ik fijn vind is dat je nog steeds de soepelheid hebt van de andere vans modellen maar de vans Alomar gaat langer mee omdat de materialen steviger zijn, ik ben best zwaar en groot en als ik de authentics bijvoorbeeld neem dan zijn ze binnen een maand al versleten.
 
   |   uit Groningen   |   dinsdag 11 februari 2014
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Vans authentic blauw besteld, ze vallen inderdaad groot maar als je eenmaal de maat weet dan is het simple bestellen. Mijn advise, bestel 2 maten kleiner dan je gewend bent voor de kindermaten 31 tot 35. Anders kun je zeker ruilen. Let ook even op gratis retouren want grote kans dat je de verkeerde maat besteld als je de juiste maat aanhoudt. Ze vallen dus groot deze vans kids authentic. Maar wel een erg leuke schoen !
 
   |   uit Vlaardingen   |   donderdag 02 januari 2014
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Snelle levering voor oud en nieuw en wow deze vallen dus groot, ik moest een maat kleiner nemen dan ik gewend ben, fijn dat dat duidelijk bij de maat stond, is dat altijd zo bij vans ? Natuurlijk heerlijke schoenen voor mijn zoontje, ik droeg ze zelf ook altijd en ze lopen zoooo lekker van begin tot eind ! Thnx kindersneakers.nl !
 
   |   uit Rotterdam   |   donderdag 02 januari 2014
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Vans Alomar zijn perfect voor mijn voeten, ik heb nogal een grote maat 48 en dan moet je zeker een stevige schoen hebben want je kunt raden hoe zwaar ik ben :-) Ik ben blij dat ik Alomar gevonden heb.
 
   |   uit amsterdam   |   maandag 25 November 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
ik moet zeggen dat voor deze prijs ik geen betere laarsjes had kunnen kopen. erg jammer dat jullie deze niet in andere kleuren en maten hebben want ik had meteen paar voor mijzelf besteld ! Jaloers op mijn dochter !
 
   |   uit Dordrecht   |   maandag 25 November 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
De vans authentic voor kids vallen dus erg groot, ik bestelde maat 35 maar moest uiteindelijk een maat 33 hebben. 2 maten kleiner bestellen dus. Verder erg gave schoenen !
 
   |   uit Zierikzee   |   donderdag 14 November 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Ondanks dat het mooie weer nu voorbij is, zijn we zeker ontzettend blij met de old skool v, het klittenband is inderdaad erg goed en mijn dochter had geen pijn in haar voetjes wat ze normal wel heeft bij nieuwe schoenen. Ik denk dat het komt omdat de zool zo soepel is . Ze staan erg stoer, Wauw niet verwacht. En levering was ook binnen 1 dag, top. Aanrader ! Groeten Manon vd Haeft
 
   |   uit zwaag   |   maandag 07 oktober 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Mijn dochter moet wel even wennen, maar dat komt waarschijnlijk omdat het nog te mooi weer is :) Lekkere laarsjes, blij dat we ze al binnen hebben want vorig jaar was het ineens slecht weer. Wat ik fijn vind is dat ze zo'n zachte zool hebben, goed voor de kleine voetjes van mijn meisie.
 
   |   uit groningen   |   vrijdag 20 September 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Erg fijne rugzak, wij hebben hem in het rood, deze vans rugzak is lekker groot er past veel in, wat ik zelf wel jammer vind is dat er geen apparte vakken in zitten aan de binnenkant. Maar verder vind ik het een fijne rugzak. Die andere rugzakken zijn zo saai, en de rode Hawaii print maakt alles goed :) Veel bekijks !
 
   |   uit Hardenberg   |   vrijdag 06 September 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Ik sluit me aan bij de uitleg over deze kinderschoenen, heerlijke schoenen ook voor de ouders !
 
   |   uit Zierikzee   |   woensdag 04 September 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Wij hebben per ongelijk deze witte vans voor een bruiloft gekocht, een goede ervaring rijker dus, mijn dochtertje en zoontje. pappa en mamma, allemaal volledig in het wit met witte schoenen, was het plaatje compleet. En na een dag op deze nieuwe schoenen geen pijn in de voeten gehad. Bravo !
 
   |   dinsdag 03 September 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
De blauwe zitten mij al jaren goed, het maakt eigenlijk niet uit waar ik ze bestel maar ik vind kindersneakers.nl wel een fijne shop. Ik koop meestal meteen 2 paar want ik heb altijd maat 47 nodig ! Groei niet meer ...
 
   |   uit rotjeknor   |   dinsdag 03 September 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Wat ik cool vind aan de vans era is dat ze wat zachter zijn aan de binnenkant dan alle andere sneakers, ze gaan ook langer mee dan de normale vans en zijn iets zwaarder aan mijn voeten. Dat vind ik lekkerder met skaten. De california vans zijn daar dan weer toppie van. Ik koop al 3 seizoenen de era's van de california collectie, ik hoop dat jullie ze snel weer krijgen want meestal vind ik ze hier in deze shop. Thnx for reading :)
 
   |   zaterdag 17 augustus 2013
score: 2 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Deze schoen zat mijn zoontje erg goed. Hij heeft een wat hoge wreef, maar doordat het klittenband lekker ver doorloopt, is dat geen enkel probleem. Je houdt geen stuk klittenband aan de onderkant over. Bij andere klittenbandschoenen is dat vaak wel.

Ik was dan ook erg enthousiast toen ik deze schoen aantrok bij hem. Een mooi prijsje en heerlijk ma, kelijk aan te trekken. De vreugde was echter van korte duur. De schoenen gingen erg snel kapot. Aan de onderkant kwamen scheuren in de zool. Toen had hij ze nog maar heel kort. En hij had / heeft ze alleen maar aan als hij ergens naar toegaat of loopt. Spelen doet hij er niet mee. Deze week zag ik dat de rubberen rand helemaal loslaat. Zo jammer, want de schoen zit echt perfect. Voor mij denk ik geen Vans meer. Ik had er andere verwachtingen van.

Hoi Gysella,

Ik zie net je review, ik wil deze graag plaatsen maar wil natuurlijk ook oplossen dat je niet tevreden bent.

Is het mogelijk dat je mij een foto stuurt van de zool ? Ik wil graag zien wat er mee aan de hand is, ik verkoop dit vans model al bijna 5 jaar en eigenlijk nooit problemen mee gehad dus ik verwacht dat het een productiefout is en wil ze graag vervangen voor een nieuw paar.

Groeten Rob Jonas
 
   |   uit Ommen   |   dinsdag 13 augustus 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Verder afgedragen dan bij ons kan denk ik niet, ik wil jullie graag een foto sturen van een paar waar de flarden bijhangen ! Deze slipons kopen we al jaren voor al onze kinderen, mijn oudste kind moet ze altijd wel inlopen omdat hij een wat bredere voet heeft komt ie er niet zo makkelijk in. We zijn erg blij met de slipons want ze zijn lekker licht, combineren goed het hele jaar door en we krijgen altijd veel opmerking over hoe gaaf ze zijn. Als je kinderen hebt doen !
 
   |   uit Ede   |   dinsdag 13 augustus 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Heerlijk lekkere schoentjes zeg, met 1 klittenband heel gemakkelijk door mijn kleine meid zelf aan te doen en ik sta versteld over de kwaliteit en de zool. Bedankt voor de snelle service !
 
   |   uit Rotterdam   |   woensdag 10 juli 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Net binnen, meteen even een testje gedaan bij mijn eigen dochter, Lekker zacht badstof bij de hiel, makkelijker af te stellen slipon door het klittenbandje aan de binnenzijde van de schoentjes. Een lekker licht schoentje met dat handige lusje op de hiel.
 
   |   woensdag 26 juni 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Het zijn echt super schoenen, ze lopen heel erg lekker door zachte voetzolen echt een aanrader! en hij ziet er ook super gaaf uit hoor voor meisjes en jongens ;)
 
   |   uit Groningen   |   woensdag 12 juni 2013
score: 4 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Ja de style bleeft hetzelfde he ! toen ik 14 was kreeg ik mijn eerste vans en nu lopen mijn eigen kids op exacte dezelfde vans, al denk ik dat de kleur en het materiaal iets beter is dan vroeger. Toen waren het vooral de skaters die ermee liepen, ik kreeg mijn eerste paar vans uit amerika van mijn nichtje ! Zoooo cool dat ze nog steeds hetzelfde zijn !
 
   |   uit amsterdam   |   maandag 10 juni 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Voor deze prijs weet ik voortaan welke schoenen ik ga kopen :) We hebben 1 keer gratis geruild , maat 23 en ze zitten perfect, super service en fijn contact. De schoentjes zelf presteren boven verwachting, ze gaan zeker makkelijk aan en uit, alle uitleg die erbij vermeld staat daar kan ik me 100% in vinden ! We zijn zo blij dat we deze sport schoentjes gevonden hebben.
 
   |   maandag 10 juni 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Levering, ik geloof binnen 24 uur ! perfect. Jammer dat ik ze niet bij alle kleding kan combineren want ze mogen niet meer uit, namens mijn ultra blije dochtertje bedankt voor de mooie roze vans... Ze vallen niet te groot en normaal uit, maar dat mag je verwachten bij het 4e paar ! Thanks xkids !
 
   |   uit Geleen   |   maandag 10 juni 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Nadat we eerst per ongelijk te groot hadden besteld, hebben we de juiste maat vorige week ontvangen, bedankt voor de fijne status emails tussendoor en het gratis ruilen is top ! De schoenen vallen dus erg groot, wij hebben maat 33 besteld maar hadden uiteindelijk maat 31,5 nodig. Heerlijke schoenen voor onze zoon, hij is super trots met zijn vans, het klittenband is inderdaad erg goede kwaliteit en het suede is lekker dik. De zool is zeer flexibel, fijne aankoop, bedankt xkids !
 
   |   uit Assen   |   maandag 10 juni 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Deze meisjes schoenen hebben we voor ons dochtertje gekocht, de service was erg netjes, we zijn goed op de hoogte gehouden dmv emails tussendoor over de levering, deze sneakertjes hebben een elastische veter met klittenband erboven, ik dacht dat het normale veters waren en schrok dus even maar ben erg verrast door kwaliteit van etnies. Door de elastische veters kan ik deze schoentjes heel goed aandoen, mij dochterje is 2 jaar our en ze heeft een hoog voetje. De elastische veter geeft veel instap ruimte en daarna sluit je de voet mooi af met het klittenband. Snel en goed. Kortom wij zijn zeer tevreden over deze aankoop, perfecte schoenen voor onze dochter, kindersneakers.nl jullie hebben een vaste klant erbij ! Moeder van Joyce
 
   |   maandag 03 juni 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Geweldig gave schoenen! Mijn dochter is er erg blij mee en krijgt veel complimentjes. Ze zitten heerlijk zegt ze en gelukkig wisten wij dat deze Vans een maat kleiner vallen. kindersneakers.nl, bedankt voor de fijne service!
 
   |   uit Rotterdam   |   dinsdag 28 mei 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Heel blij met deze aankoop! Perfect schoentje voor ons dochtertje, hartstikke stoer, goed voor de hoge wreef. Goed advies, bestel zeker in de toekomst weer bij jullie. hartelijke groet, Melanie
 
   |   uit Vlaardingen   |   woensdag 08 mei 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Deze schoenen vallen erg groot, wij hadden maat 33 besteld maar uiteindelijk komen we op maat 31 uit. Maar hey ! De service is geweldig, Rob petje af voor de communicatie, ruilen was geen probleem en gratis, ik geloof wat we wel 4 emails hebben ontvangen met info over de levering per schoen. Dat was erg fijn. En de halve klas van onze dochter Leonie wil nu leopard vans hebben. Dat was te verwachten met deze coole schoenen. Bedankt xkids !
 
   |   uit Rotterdam   |   woensdag 08 mei 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Bedankt voor de fijne emails over de levertijd. Wij hebben de witte vans authentic voor een trouwerij gekocht, deze sneakertjes zijn goed schoon te maken, we moesten ze de dag erna in de wasmachine doen want ze zagen er niet meer uit. Maar perfect schoon geworden. Ik heb wel handwas gekozen want ik was bang dat ze anders stuk zouden gaan. Goede kwaliteit rubber, dat wist ik nog van vroeger. Heerlijke schoentjes voor mijn zoontje, ik denk dat ik alleen wel een ander kleurtje ga nemen voor nu want anders moet ik ze elke dag schoon gaan maken.
 
   |   uit Den Haag   |   woensdag 08 mei 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Yep die klassieke vans navy authentic zijn zo 1980, ik heb deze zelf ook gedragen en mega wow dat ik ze nu voor mijn eigen zoontje kan kopen. Vans is the best ! Super cool dat pappa en zoon nu dezelfde pattas aanhebben !
 
   |   uit Leersum Utrecht   |   dinsdag 07 mei 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Deze vans authentics van 2013 lijken wel iets lichter dan de voorgaande jaren, op zich niets mis mee voor de zomer, en eigenlijk best goed ook voor de voetjes. Ik vind ze wel minder smal uitvallen dan ik verwacht had, mijn dochter heeft smalle voeten, maar ze passen uiteindelijk toch goed gelukkig. Ze wil ook niets anders meer aan voorlopig lijkt het ! Die kinderen van tegenwoordig, vans dit, vans dat. Ik ben benieuwd hoe lang dit gaat duren, het lijkt erop dat vans een all star verhaal wordt en een blijvertje is. Het zijn erg fijne schoenen in elk geval. Wel jammer dat ze niks anders meer wil. haha
 
   |   uit Vlijten   |   zondag 05 mei 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Jeeeh wat fijn dat ik jullie nu gevonden heb en wat een feest weer al die nieuwe voorjaars vans kleuren. De groene authetics was ik al een tijdje op zoek naar voor mijn zoon, hij heeft nu maat 25 en wil alleen nog maar vans aan, ik ga ze meteen bestellen. Super site en service !
 
   |   uit Rozendaal   |   zaterdag 04 mei 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
De roze grijze vans gekocht voor mijn dochtertje. Wat een heerlijke schoentjes, ze zijn erg mooi, lekker licht en perfect voor haar smalle voetjes. Voor maat 21 heb ik tot nu toe niet zoveel gezien als op jullie site, en erg bedankt voor de status emails tussendoor over de na-levering, het was erg fijn om alles te weten over het verloop. Voor maat 22 weet ik waar ik voortaan moet zijn ! :) groeten de mama van San
 
   |   uit Amstelveen   |   woensdag 17 April 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Ons zoontje heeft onlangs zelf deze etnies uitgekozen omdat hij gek is op de pijltjes van etnies en blauw is zijn lievelingskleur. Hij is onwijs blij met de sneakers. De kleuren zagen er al mooi uit op de foto maar in het echt zijn ze nog helderder. Bovendien zijn ze super stevig en kunnen ze echt wel tegen een stootje. Na al die zogenaamde stevige dure leren schoenen die al na een paar maanden helemaal versleten waren zijn ook papa en mama erg blij met deze schoenen!
 
   |   uit amsterdam   |   zaterdag 13 April 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Super leuk! Ik hou van vans, het is een tikkeltje stoer, ze zitten lekker en je hebt zoveel verschillende kleuren, heb net mintgroen en heel lichtblauw bestelt nadat mijn blauwe en rode schoenen helemaal versleten waren. I love it xx
 
   |   uit marokko   |   maandag 08 April 2013
score: 4 / 5 sterren   kwaliteit van het product
mooi vooral die print op die schoenen is mooi
 
   |   zondag 31 maart 2013
score: 4 / 5 sterren   kwaliteit van het product
De etnies Rockfield voldoet aan alle verwachtingen, de zool is helder blauw en valt enorm op. Dat is ook waarom mijn zoontje hem heeft uitgezocht. Fijn dat jullie ons op de hoogte hielden van onze bestelling en snel geleverd. Wij zijn erg tevreden met de service, bedankt Rob !
 
   |   uit Eindhoven   |   vrijdag 08 februari 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Ik heb deze sk8-hi leopards voor mijn dochter gekocht en beter had ik niet kunnen kiezen blijkbaar. Al haar vriendinnen willen weten waar ze deze heeft gehaald, 50+ likes op haar facebook, beetje tegek xkids ! Ze worden hier bijna aanbeden...
 
   |   uit Hasselt   |   dinsdag 29 januari 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Ik koop al sinds mijn eerste zoontje vans authentics, nu onderhand zit hij op maat 33, nog steeds zijn deze schoenen even goed, ze zijn zelfs beter geworden de afgelopen jaren :-) Allebei mijn kinderen hebben vans authentic sinds de eerste dag dat ze lopen, de kleuren zijn elke keer weer een verrassing, zo helder en mooi, ik vind dat vans een mooie afwerking heeft, goede materialen en de prijs is ook al jaren ok. Fijne schoenen !
 
   |   uit Leersum   |   woensdag 23 januari 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Inderdaad mooie vans schoentjes, dat suede is heel dik en het klittenband is van de beste kwaliteit, ik heb dat slechter meegemaakt. Erg veel leuke reacties krijgt mijn zoontje, die blauwe kleur is onwijs opvallend !
 
   |   uit Bleiswijk   |   dinsdag 22 januari 2013
score: 4 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Mijn dochter heeft maat 24 van deze zwarte laarsjes 4 weken aangehad en toen liet de zool aan de zijkant los op de lijmrand, nu krijg ik nieuwe opgestuurd, ik kon kiezen of geld terug of nieuwe laarsjes. Ik denk dat het aan deze laarsjes lag, de kwaliteit is wel goed. Voor de rest zijn het super laarsjes. Bedankt voor de fijne service, we hopen dat we snel weer kunnen genieten, wat moet ik trouwens met de oude laarsjes doen ?
 
   |   zaterdag 19 januari 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
HOi, De ollie king kids zijn erg fijn en zitten erg lekker, op school zeggen mijn vrienden dat ze super cool zijn, wat ik vooral mooi vind is het mooie etnies logo aan de zijnkant dat komt net onder mijn broek uit. fijne etnies schoenen !
 
   |   uit Sneek   |   vrijdag 18 januari 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Zeer tevreden met de zwarte laarsjes van vans, deze kinderlaarsjes gaan inderdaad snel aan en uit door het klittenband. Heerlijk zacht zijn ze en voor zover ik kan zien zit het goed met de afwikkeling van de voeten. Zeer aangenaam verrast !
 
   |   uit Rotterdam   |   donderdag 10 januari 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Beste koop geweest van het jaar, elke dag als we de laarsjes aandoen is het weer zooo fijn, ze glijden aan de voetjes en zeer makkelijk met het klitteband aan de zijkant. Verder moet ik zeggen dat het suede superzacht is en deze laarsjes een ontzettend goede flexibele zool hebben. Ik ben er superblij mee !
 
   |   uit rotterdam   |   donderdag 10 januari 2013
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Zeer degelijke schoenen die etnies faders. Mijn zoon heeft ze elke dag aan naar school, op dit moment zijn favoriete schoenen. De maat klopte precies, ze vallen wel iets breder dan normaal maar dat geeft bij mijn zoon zijn voeten zeker niet. Top schoenen.
 
   |   uit Den Helder   |   woensdag 05 December 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Wow, mijn dochter wil de vans laarsjes niet meer uit, maat 23,5 besteld en ze passen perfect, roze leopard laarsjes, hahaha en normaal wil ze onder geen beding roze kleding aan hoor. Erg fijn, maandag heeft ze er al in de sneeuw mee gelopen en haar voetjes blijven lekker warm en droog.
 
   |   uit Tilburg   |   dinsdag 27 November 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Zwarte laarsjes gevonden en wat voor ! Inderdaad ik ging op een eerdere review af voor de bruine laarsjes maar die waren er helaas niet meer in maat 25, wel de zwarte, even gebeld en bleek dat dit exacte dezelfde laarsjes zijn als de bruine, ik kon dat niet goed zien op de foto. Ik sluit me aan bij de andere reviews en moet zeggen dat ik zeer positief ben over de soepelheid en kwaliteit. Perfect warm en wat ik dan vooral een voordeel vind is dat ze te stellen zijn met het klittenband aan de zijkant waardoor mijn kleine er goed in en uit kan stappen. Stoere kinderlaarzen !
 
   |   dinsdag 27 November 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Lekkere zwarte boots hoor die vans, mijn zoontje heeft de bruine laarsjes van vans in maat 24 en nu had ik al gezien dat jullie ze ook in de grotere maten verkopen, dus nu heb ik ze ook in het zwart ;-) we zijn allebei erg blij, deze warme laarzen zitten als gegoten, wat ik vooral fijn vind is de stroeve zool en toch met bont van binnen, perfect !
 
   |   uit Utrecht   |   zondag 25 November 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
De blauwe vans era zijn gwn super stylish, maat 43 is hard to get in de stad en bij jullie hadden jullie ze gelukkig nog kunnen nabestellen bij vans. Ik vond het best snel gaan allemaal, de levering enzo, ga zeker weer bestellen, waarschijnlijk nog een paar 106 vulcs met fleece, die had ik vorig jaar ook en dat zijn perfecte sneakers voor de winter. thnx !
 
   |   uit Groningen   |   donderdag 15 November 2012
score: 4 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Wij zijn bij toeval op etnies gestuit vorig jaar toen we online aan het zoeken waren naar leuke kinderschoenen, deze ollie kings zijn echt erg tof. Staan lekker stoer bijn mijn zoontje onder zijn spijkerbroeken staan blauwe sneakers altijd erg leuk. We hebben laatst ook dc gekocht daar zijn we ook erg over te spreken, fijne webshop !
 
   |   uit Venlo   |   donderdag 15 November 2012
score: 4 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Wauw, niet verwacht dat ze zo tof zouden zijn, deze vans laarzen doen zeker niet onder voor uggs, die ik zoiezo niet meer zelf koop, ze zijn wat slanker en staan wat beter onder een legging bij mij, deze zwarte laarzen zijn super warm en volledig gevoerd tot aan je tenen. Ik moet mijn vriendin bedanken want die had me naar jullie site doorverwezen via fb, van mij mag het snel kouder worden...
 
   |   uit Leerdam   |   woensdag 14 November 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Als je opzoek bent naar vette sneakers voor je zoontje dan kan ik deze zeker aanraden. Ik heb ze gekocht voor mijn binkie en ze zitten hem gegoten. Als je de schoenen van binnen bekijkt dan zit er breed elastiek langs de wreef omhoog die de lip op zn plek houdt. Je kunt daardoor de veters lekker los dragen en de sneakers blijven toch goed aan de voeten zitten. Ik weet niet of dat bij de volwassen maten ook zo is maar het maakt deze dvs sneakers echt af. Jammer dat jullie geen niet zijn maat 33 meer hebben ! DVS kids zijn zo cool !
 
   |   uit Ossendrecht   |   woensdag 14 November 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Ik vind de rvms lekker zitten, ze zitten goed bij mijn smalle voeten en vallen iets smaller uit in de breedte. Dus als je brede voeten hebt dan zou ik dit model niet nemen. Verder zijn de schoenen van goede kwaliteit, dik suede en een lekkere stroeve zool. Erg tevreden over de etnies kids rvm !
 
   |   uit Rotterdam   |   woensdag 14 November 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Gaaf ik heb deze zwarte vans laarzen gekocht voor mijzelf in maat 38, ze passen perfect, zijn zeker goed warm, het suede is erg dik maar ook wel soepel. De laarzen zijn geheel gevoerd met bont en zitten perfect. Ik heb ook de kleine versie besteld voor mijn dochter, kan niet wachten om ze als cadeautje te geven !
 
   |   uit Nieuwegein   |   woensdag 14 November 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Jeetje ik heb deze laarsjes met tijgerpint twee weken geleden gekocht en ik wilde toch even mijn blijdschap delen met anderen, fantastische laarsjes, mijn dochtertje heeft maat 21, nu zijn dit haar eerste kinderlaarsjes, ze zitten ontzettend goed en waren meteen ingelopen, zo uit de doos voelen ze al boter zacht aan. Ik vind ze zelf net wat leuker dan uggs, maar dat is mijn mening, staan fantastisch onder een maillot, niet anders dan goede reacties en ohs en ahs van vriendinnen gehad
 
   |   uit Haarlem   |   maandag 12 November 2012
score: 4 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Deze etnies kids fader heeft mijn zoontje van 6 helemaal afgedragen, hij had ze in maat 31 en nu zijn we op zoek naar maat 33. Erg fijne skateschoenen, hij heeft er wekenlang mee in de skatehal mee rondgehangen, ze slijten niet snel moet ik zeggen, maar ja bij het skateboarden houdt geen enkele schoen het langer dan 2 maanden uit, deze etnies gaan zeker tot het langst mee. Net als dc vaak doet
 
   |   uit Zoetermeer   |   maandag 12 November 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Ik koop elk seizoen een paar vans alomar, al 2 keer via deze site en ik ben blij dat jullie wel de grote maten vans hebben. ik heb zelf maat 47 en daarvoor moet ik vaak naar een speciaalzaak of erg lang zoeken. Nu is het meteen raak ! Vans alomar zijn lekker stevige, hoge schoenen die mijn gewicht goed aankunnen, wat ik ook fijn vind is dat ze niet zo serieus zijn maar lekker casual. Ik krijg altijd veel goede feedback over mijn vans, toppie.
 
   |   uit Vlaardingen   |   zaterdag 10 November 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Ik draag nu al een tijdje de Eras van Vans, ze zitten lekker, ze zien er cool uit! de perfecte schoen toch? Ik raad ze gwn aan iedereen aan omdat ze gewoon overal bij passen, maakt niet uit wat je aantrekt. Als je dacht, dit is toch niks voor de winter?, dan dacht je dat verkeert want koud zijn ze niet. Ik zeg, DOEN !
 
   |   dinsdag 06 November 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Jeetje dat baby vans zo gaaf zijn wist ik niet, ik heb deze roze vans voor mijn nichtje gekocht (ze is net geboren) en zit al een paar dagen te genieten, ze staan hier op mijn bureau en iedereen die ze ziet is meteen verkocht, dit wordt het gaafste kraamcadeau dat ik me kan bedenken ! roze baby vans !
 
   |   uit Zaandam   |   maandag 05 November 2012
score: 4 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Ik sluit me aan bij de andere reviews, wat mij opvalt is dat er een lekker zacht rood stofje aan de binnenkant van deze chukka schoentjes zit, ze zijn dus wel degelijk gevoerd. Ik heb ze gekocht voor mijn nichtje en kan niet wachten om ze te geven. Mooi dik suede en gaaf die blauwe zool aan de onderkant, leuke foto trouwens van jullie eigen dochtertje !
 
   |   uit Amsterdam Noord   |   zondag 04 November 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Ik moet zeggen dat ik zeer verrast ben door de kwaliteit van deze vans slip on boot laarsjes, mijn zoontje wil ze nu meteen al aan terwijl ik ze heb gekocht voor de winter, maar gelukkig wordt het al wat kouder, erg fijne laarsjes ze sluiten goed aan om zijn voetjes, Lars is nu 2 jaar oud en heeft al maat 23,5, hij heeft iets smallere voetjes dus ik ben blij dat hij deze vans goed past, door het klitteband kan ik ze goed stellen.
 
   |   uit Zeeland   |   zondag 04 November 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Ik sluit me aan bij de eerdere review van Marloes en Nienke, ik had deze vans prairie boot laarsjes eigenlijk gekocht voor 1 outfit maar ze gaan nu elke dag aan :) het zijn eigenlijk direkt mijn favoriete boots geworden, ze zitten heerlijk, staan lekker nonchalant en ik heb ze ook ingespoten met anti regen spray dus geen natte voeten, lekkere zachte stof aan de binnenkant, jammer dat ik deze prairie boots niet binnen aankan !
 
   |   uit Zaandam   |   maandag 29 oktober 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Wij hebben deze schoentjes als kraamcadeau gehad voor ons manneke en ze zijn super schattig en echt heel stevig! Jammer dat die kleintjes er zo snel uitgroeien want ze zijn nog lang niet afgedragen, dus ik hoop dat ik straks nog vrienden blij kan maken met die stoere schoentjes...
 
   |   uit Zoetermeer   |   maandag 29 oktober 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Vrijdag besteld en net binnen gekregen met UPS, wat een verassing kindersneakers.nl ;-) De maat is precies goed en de vans laarsjes mogen nu natuurlijk ook niet meer uit. Ik lees net over de zool, die is inderdaad een partij flexibel dat heb ik nog niet eerder gezien bij dit soort kinder laarsjes. Ik ga jullie morgen bellen want als dat bij de dames ook zo is dan koop ik meteen een paar voor mijzelf ook, ik hoop dat ik dan nog gebruik kan maken van de winter actie !
 
   |   maandag 29 oktober 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Heerlijke bruine kinderlaarsjes met lekker warm bont, mijn dochterje van 2,5 heeft ze zelf uitgekozen. Ik moet zeggen erg goede kwaliteit, dat had ik op zich ook wel verwacht van vans maar dat ze zo zacht zouden zijn en de zool zo flexibel dat had ik niet verwacht. Als je kindje nog moet leren lopen dan zijn deze vans laarsjes ook zeker aan te raden. Hadden we deze vorig jaar maar gehad. En nu maar snel kouder weer ! Bedankt
 
   |   uit Zuid Holland   |   maandag 29 oktober 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Wauw ik wist niet dat er bont in deze schoentjes zat tot ik ze thuis uitpakte ! Ze staan super leuk bij mijn zoontje en dit weekend heeft hij ze meteen getest (want het was toch koud) en ze zijn lekker warm zegt hij. Iedereen op school moest ze vanochtend bekijken en ook de meester was onder de indruk... Ik ga zelf ook vans met bont bestellen want ik wil ook lekker warme voeten ! (bestelde schoenen: vans 106V)
 
   |   uit Oestgeest   |   maandag 29 oktober 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Ik was eigenlijk op zoek naar blauwe vans voor mijn zoontje en besloot toen toch maar een paar vans authentics voor mezelf te kopen. Resultaat een super blije mamma ! De vans authentics zitten mij als gegoten, ik heb best brede voeten en ik wil niet elke keer met van die degelijke (zware) schoenen aan lopen, het voelt eigenlijk alsof ik deze schoenen direct heb ingelopen. Op mijn werk is het vooral fijn omdat ik de hele dag op mijn voeten sta, normaal had ik na 1 dag werken echt pijn in mijn voeten maar met deze vans niet meer. Bedankt xkids !
 
   |   uit s Gravenhage   |   maandag 29 oktober 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Ik heb de canvas army vans prairie boots gekocht en ik moet zeggen dat ik ook echt verkocht ben, ik ben wat meer laarzen met hakken gewend en heb die niet meer aangehad sinds ik zo lekker zachte vans laarsjes heb gevoeld. Erg fijne laarzen !
 
   |   uit Amsterdam   |   vrijdag 26 oktober 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Ik draag al 2 jaar vans era met veel plezier, ik vind era's fijner zitten dan authentics omdat ze ook gevoerd zijn aan de binnenkant. Dus in de winter zijn ze daardoor ook iets warmer en deze schoenen staan goed onder mijn outfits. Verder lopen ze heerlijk zacht en soepel en slijten ze niet snel. Ik ben ook erg blij met kindersneakers.nl want ik kon de paarse suede niet ergens anders vinden en jullie hadden precies mijn maat :)
 
   |   uit Den Haag   |   vrijdag 26 oktober 2012
score: 4 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Heel blij met me vans. Ze zien er mooi uit en zitten lekker. Alhoewel ze in de begin een beetje irriteren aan de voeten , maar als ze eenmaal zijn uitgelopen dan lopen ze heel lekker.
 
   |   uit Den Haag   |   vrijdag 26 oktober 2012
score: 4 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Ik heb al jaren lang ervaring met vans schoenen. Ik begon ze te dragen op mijn 15e en ben sindsdien verkocht aan het merk. Vans schoenen zitten zeer comfortabel. Je moet de juiste maat nemen met vans want je loopt ze uit. Heel veel mensen vergissen zich hierin en kopen dan heel snel de verkeerde maat waardoor ze slechte ervaringen krijgen met vans. Maar vans lopen niet alleen lekker maar je kan ze ook goed combineren in je lifestyle. Omdat vans veel varianten qua schoenen en kleuren uitbrengt heb je veel keus. Modellen worden vernieuwd en nieuwe modellen worden uitgebracht. Je kan ze gebruiken voor casual gelegenheden en nette gelegenheden. De modellen zijn simpel en casual en je kan het met alles combineren.
 
   |   uit Rotterdam   |   woensdag 24 oktober 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Ik vind de roze vans authentic zulke mooie schoenen dat ik mijn ogen er niet af kan houden, mijn roze vans zitten heerlijk aan mijn voeten, het zijn goede sneakers waar ik al lang mee doe, misschien komt dat omdat ik ze momenteel alleen binnen gebruik, het zijn lekkere schoenen voor yoga of om te trainen. Ze ademen goed en zijn lekker flexibel en licht van gewicht.
 
   |   uit Vlaardingen   |   dinsdag 23 oktober 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Hippe schoenen, lekker warm bont aan de binnenzijde! Ik ben er blij mee....bedankt voor de snelle levering.
 
   |   uit Amsterdam   |   woensdag 17 oktober 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Ik ben erg blij dat we de zwarte versie van deze vans slip on boot laarsjes hebben gekocht bij kindersneakers.nl, ze passen perfect, mijn zoontje is er vandaag mee naar school gegaan en hij is erg trots. Van ons mag het nu snel kouder worden, mooie kinder laarsjes voor de winter. Eindelijk geslaagd !
 
   |   uit Amsterdam   |   dinsdag 16 oktober 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Mijn zoontje heeft deze weather baxters zelf uitgezocht, ik sta perplex, wat een mooie schoen, lekker stevig leer, mooi warm gevoerd. Ze vallen net iets te groot dus hij moet nog een maandje wachten maar dat maakt niets uit, als het kouder wordt hebben we vast een paar koud weer bestendige vans ! Thanks !
 
   |   uit Wolvega   |   dinsdag 16 oktober 2012
score: 4 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Ik heb gemerkt dat ze bij de neus iets breder zitten dan ander Vans modelletjes (slip on), want mijn zoontje heeft smalle voeten. Mar hij trekt ze wel graag aan. Mijn zoontje van drie is gek van formule 1 racen en hij zegt over deze schoenen: ze lijken op de vlaggen bij de finish : ) Gita
 
   |   uit Dronten   |   maandag 15 oktober 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Mijn zoontje moet op school zelf zijn schoenen strikken met gymmen, hij is 4 jaar oud. Hij zit net op school en dan vind ik het eigenlijk wel veel gevraagd van hem. Om hem niet hulpeloos achter te laten ben ik op zoek gegaan naar klitteband schoenen en dit model blijkt een schot in de roos te zijn. Hij trekt ze zelfstandig aan en hij voelt zich er heel zeker in. Dus nu heb ik een tweede old skool model gekocht in een andere kleur, voor buiten de gymlessen, want hij is er super blij mee (en ik dus ook)! Moeder van Lorenzo
 
   |   uit Leidschendam   |   maandag 15 oktober 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Ze zitten zalig en het staat apart. Onder mijn gewone kloffie geven ze net dat extra. grts glitter girl
 
   |   uit Nieuwerkerk aan den IJssel   |   maandag 15 oktober 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Ik kan er niks aan doen, maar ik blijf Hello Kitty leuk vinden. Dus toen ik zag dat er ook HK Authentics bestonden was het voor mij een makkelijke keuze. De schoenen lopen zalig, mijn halve school loopt op Vans, dus dat spreekt voor zich. Esmee
 
   |   uit Gouda   |   maandag 15 oktober 2012
score: 4 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Ik heb brede voeten en dan is dit niet het meest comfortabele model. Hier loop ik vaker tegenaan. Wel jammer, want de kleuren en het model van deze schoenen gaan goed bij mijn grijze kleren (werk) en het oogt toch niet te serieus. Sieta
 
   |   uit IJsselstein   |   maandag 15 oktober 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Mijn kinderen zijn dol op slip ons. Dit is het meest recente model. Zoals bij alle ander slip ons trekt hij ze overal naar toe aan, op zijn skateboard, fiets of met gym, hij is gehecht aan zijn slip ons. Het maak ook niet uit wat voor weer het is. Hij trapt ze uit als hij thuis komt en bij het weggaan stapt hij er half rennend in. Gelukkig zijn de slip ons er in veel maten en kleuren, zodat mijn kinderen nog jaren vooruit kunnen. Moeder van Jim (8), Denis (4) en Pam (3)
 
   |   uit Goes   |   maandag 15 oktober 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Mijn eerste twijfel bij het kopen van slip ons was of de kleine voetjes wel in de schoenen zou blijven zitten. Ik was bang dat de schoentjes op den duur zouden uitrekken, of dat de hielen uit de schoenen zouden floepen bij het rennen. Mijn twijfel was geheel onterecht.
Het zijn ontzettende gemakkelijke, comfortabele en leuke schoenen (hij is gek van kungfu panda). Het gemak waarmee mijn kind ze aan en uit doet, een kind doet de was. Het geeft mijn zoontje ineens ook een stukje vrijheid en zelfstandigheid en het scheelt mij ontzettend veel tijd en gebuk nu we de deur uitgaan. Had ik ze maar veel eerder gekocht!
moeder van Loek (3 jaar)
 
   |   uit Zoetermeer   |   maandag 15 oktober 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Dit zijn niet mijn eerste Vans voor mijn zoontje, qua pasvorm past Vans bij de wat smallere voetjes van mijn zoontje. Dit is het eerste wintermodel wat ik heb aangeschaft en deze schoentjes zijn lekker warm aan de binnenkant. Verder vind ik de kleur en het materiaal ook handig, dat het minder snel vies wordt op suede. Dorrith
 
   |   uit Maassluis   |   maandag 15 oktober 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Mijn zoontje heeft smalle voeten en dat komt tot zijn recht in deze DC schoentjes. Hij is blij met de kleur en voelt zicht er zeker in. Hij heeft ze graag aan bij het fietsen. De veters zijn ook makkelijk te strikken, niet te kort en ook niet te lang... aldus mijn zoon . Moeder van 2 jongens
 
   |   uit Schiebroek   |   maandag 15 oktober 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Ik heb ze ook voor mijn dochtertje (2 jaar) gekocht. Mijn dochtertje heeft een hoge wreef en dat is bij dit model geen enkel probleem. Het gaat gemakkelijk aan en met een beweging zit het klitteband op zijn plek. Ze komt zelf de schoenen brengen als ze naar buiten wil, als dat geen goed teken is! Moeder van twee kinderen
 
   |   uit Roermond   |   zondag 14 oktober 2012
score: 4 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Hey ik koop ook al voor alle 3 mijn kinderen slipons, ze begonnen ermee naar de bso en creche en nu mijn oudste groter is gebruikt hij ze als gympen voor de gymles, nu ja hij loopt er vaak ook zo op naar buiten dus echt schoon voor binnen zijn ze niet meer, mijn dochtertje heeft nu de roze checkerboards, ze zijn heerlijk ! zeker een aanrader als je kleintjes hebt.
 
   |   vrijdag 12 oktober 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Supervette sneakers voor kinderen! Onze jongens zijn helemaal het mannetje. Complimenten voor de website en het gebruiksgemak. Wij komen zeker terug!
 
   |   uit Ridderkerk   |   donderdag 11 oktober 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Geweldig, wij hebben de grijze chukka vans schoentjes gisteren binnengekregen voor onze dochter van 1,5 en ze zitten perfect ! Super stoer, bedankt voor de service en het op de hoogte houden van de levering ! Groeten Mama van Manoa
 
   |   donderdag 11 oktober 2012
score: 4 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Goede voorlichting op de site over hoe de maat van dit merk schoenen uitvalt. Stoere schoen. Combineert met allerlei soorten kleding. Mijn zoon draagt ze graag.
 
   |   woensdag 10 oktober 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Onze zoon kana heeft deze laarzen vorig jaar tijdens de sneeuw elke dag aangehad en met super veel plezier, ze werden wel nat aan het einde van de dag maar dat droogde perfect op zodat hij ze de volgende dag weer aankon. Voor jongens zijn dit ideale winter laarsjes, ze zijn ook lekker stevig, vallen een tikkeltje breder en hebben een goede grip op de zool, gelukkig is de opvolgende maat er nog en die ga ik snel bestellen ! :)
 
   |   uit Rotterdam   |   woensdag 10 oktober 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Super schattig schoentje voor onze dochter. Lekker zacht voor de voeten van een kleintje die net loopt, schuifelt. :-)
 
   |   uit Krimpen a.d. IJssel   |   dinsdag 09 oktober 2012
score: 4 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Hele stoere skate schoenen voor kinderen! En voor een leuke prijs!
 
   |   uit Rotterdam   |   dinsdag 09 oktober 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Ik heb deze laarzen voor onder mijn zwarte kleren gekocht, nu draag ik ze dagelijks. Deze laarzen zitten zo warm en zacht, het lijkt net of ik met mijn voeten weer in bed stap. Fleur
 
   |   uit Rotterdam   |   dinsdag 09 oktober 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Wow ! Dit zijn in een paar dagen mijn favoriete laarsjes geworden. De prairie boot vans lopen heerlijk! Ze zitten zacht en warm aan mijn voeten en tevens zijn ze heerlijk licht en soepel. Ook niet onbelangrijk ze bieden toch genoeg steun (iets wat ik met andere merken vaak niet voel) en bovendien kunnen ze blijkbaar ook tegen een beetje regen (ik heb de laarsjes wel met suede anti-regen spray ingespoten). Ze kunnen eigenlijk onder elk outfit, kortom, ik ben er erg blij mee! Nienke
 
   |   uit Rotterdam   |   dinsdag 09 oktober 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Ik koop al twee jaar baby vans slipons voor naar de creche en mijn kleine binkie vindt ze fantastisch. De zool is perfect voor binnen en buitenspelen, lekker luchtige schoentjes met een cool design. Wat ik ook fijn vind is dat je ze zo in de wasmachine kan gooien als ze vies zijn en dat hij ze zelf aan kan doen.
 
   |   uit rotterdam   |   dinsdag 09 oktober 2012
score: 3 / 5 sterren   kwaliteit van het product
fijne schoenen voor kindervoetjes. Gaan heel makkelijk aan en zitten door klitteband goed aan de voeten.
 
   |   uit Amstelveen   |   dinsdag 09 oktober 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Hoi kindersneakers.nl, mijn zoontje van 6 is helemaal weg van Vans en wil het liefst zijn gympies dag en nacht aanhouden. Hij heeft zijn tennisschoenen inmiddels ook verruild voor zijn Vans! Hij krijgt regelmatig complimentjes van oudere jongens uit de buurt, dus dan is hij altijd apetrots. De volgende schoentjes gaan zeker weer bij jullie besteld worden. groetjes, Ji
 
   |   dinsdag 09 oktober 2012
score: 4 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Mijn jongste draagt ze elke dag omdat ze zo makkelijk aan gaan!
 
   |   dinsdag 09 oktober 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Mijn zoontje draagt ze elke dag! Hij is helemaal tevreden en wij ook!
 
   |   uit Venlo   |   maandag 08 oktober 2012
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Mijn dochtertje wist niet wat ze zag toen ze deze voor haar verjaardag kreeg afgelopen zaterdag, ze heeft ze meteen aangetrokken en de maat klopte precies met het aantal cm dat ik had opgemeten. Gisteren met het mooie weer heeft ze de hele dag rondgefietst, zo trots ! Erg fijne schoenen, ik wist niet dat vans schoentjes zon goede zool had, zeker aan te raden !
 
   |   uit Rotterdam   |   zaterdag 06 oktober 2012
score: 4.3 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Old Skool vans sneakertjes zijn echt super, ik heb ze gekocht voor mijn neefjes verjaardag, hij is 5 jaar geworden, de maat is nog iets te groot maar wat een feest om te geven, ik heb zelf ook altijd vans gedragen en ben echt blij dat ze deze nog maken. fantastische schoenen !
 
   |   uit Schiedam   |   vrijdag 05 oktober 2012
score: 4 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Heerlijke schoentjes, mijn zoontje heeft ze al voor de tweede keer, eerst is hij er een jaar mee naar de creche gegaan, perfecte schoentjes voor binnen en buiten, handig omdat ze zo zelf aan en uit gedaan kunnen worden, verder slijten ze niet snel en je kunt ze wassen in de wasmachine, hij heeft nu onderhand maat 27,5 dus hij heeft ze nu voor naar school. Ik ben erg blij dat ik deze schoentjes gevonden heb.
 
   |   vrijdag 22 oktober 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Te gekke schoenen. Eergisteren twee paar schoenen besteld, gisteren in huis en vandaag op de kinderopvang hadden mijn zoontjes ze trots aan en vroegen alle leidsters en ouders waar ik die te gekke schoenen vandaan had! Ik heb gezegd dat ze bij kindersneakers.nl moeten zijn voor waanzinnig leuke schoenen en perfecte service. Ook super handig is dat je de maat kan kiezen aan het aantal cm van de voet, dan weet je dat ze goed zitten. Echt super bedankt!
 
   |   dinsdag 12 oktober 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Dit was mijn eerste bestelling en heel moeilijk om super enthousiast te zijn over kindersneakers.nl is het niet. Duidelijke en overzichtelijk website, goede en klantgerichte service, snelle levering en goede kwaliteit schoenen. De foto's op de website geven een uitstekend beeld. Mijn dochter loopt met de schoenen weg en laat ze aan iedereen die het wil zien, al veel leuke reacties gehad. Kortom, een absolute aanrader!
 
   |   maandag 11 oktober 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Etnies RVM zijn koele schoenen. Wat een verrassing voor onze zoon wiens lievelingskleur groen is. Deze etnies schoenen zitten als gegoten. Ze zien er prachtig uit en ik ben beretrots op hem !
 
   |   donderdag 07 oktober 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Ik zocht originele stoere schoentjes voor mijn zoontje. Deze zijn helemaal leuk en ook van goede kwaliteit. Vandaag ontvangen en mijn zoontje wilde ze na het passen niet meer uit!, Ik bestelde voor het eerst via kindersneakers.nl, maar ga dit zeker vaker doen. Ik had andere schoentjes besteld die helaas niet meer leverbaar bleken in de juiste maat. Na telefonisch contact mocht ik direct een ander paar uitzoeken (of geld terug) dat dezelfde dag zonder extra kosten nog werd verzonden. Dat is nog eens goede service! Ik kan iedereen aanbevelen om eens een paar leuke originele schoentjes hier te bestellen.
 
   |   zondag 03 oktober 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Onwijs manse stappers voor ons zoontje ! Collectie, kwaliteit, service, snelheid, klantenservice, alles is super bij jullie! Dit is onze 2e bestelling bij jullie en het is fijn shoppen in jullie webwinkel! Maar het meest blij was ik dit keer met de overwinning van mezelf. Net nieuwe schoenen, een zoontje van bijna 3 en regen.. Wat vind hij het leukst, door de plassen stampen natuurlijk! Maarja, met net nieuwe schoenen.. had ik ze nog maar niet laten zien. Hij wilde absoluut de regenlaarsjes niet meer aan. OK, ze worden hooguit nat, dus vooruit! En dat koppie van hem, zooo blij met z'n nieuwe schoenen door de plassen te banjeren! Ik stond versteld van mijn eigen makkelijkheid maar was tegelijkertijd helemaal gelukkig. En de schoenen, die gingen mee naar bed!
 
   |   zaterdag 02 oktober 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Vet Coole Kicksen ! Wat een snelle levering, dat is ooit wel eens anders! En wat een leuke schoenen in kindermaten. Onze zoon ging niet afspreken na school want zijn schoenen zouden komen, daar kwam eindelijk die bruine bus. Snel openmaken. Kind helemaal happy, vet coole kicksen! Zeker tot een volgende keer.
 
   |   vrijdag 01 oktober 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Coole sneakers die goed passen. Mijn zoontje Mees van 16 maanden loopt sinds kort op een paar blauwe suede sneakertjes van etnies. Ik krijg veel positieve reacties en hij loopt er goed op. Hij heeft nogal brede voetjes met babyvet dus het was lastig schoenen te vinden toen hij ging lopen. Ja... of ze waren meteen 80 euro en te lelijk... Ik ben fan, deze etnies rvm's vallen lekker breed, precies goed voor Mees. Zijn volgende paar bestel ik weer via deze website!
 
   |   donderdag 30 September 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Super! ik was voor mijn zoontje van 2 op zoek naar echte stoere schoenen, die ook niet iedereen heeft. met de google bij jullie terecht gekomen, en dat was precies wat ik zocht. ik ben helemaal verliefd! en wat nog belangrijker is; mijn zoonje is er onzettend blij mee. hij laat heel trots aan iedereen zijn "nuuje sjoene" zien! daarnaast is niet alleen de collectie stoer en leuk, maar is ook de service super. heel persoonlijk, terwijl we toch aan de andere kan van het land wonen. uit mailcontact blijkt echt dat er bij jullie gewerkt wordt met hart voor de schoen en het kind! bedankt, en jullie site staat bij mijn favorieten.
 
   |   dinsdag 28 September 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Geweldig het zijn super laarzen ze zijn van binnen gevoerd met een zacht soort nep bont en ook een dikke zool dus ook makkelijk te dragen als winterlaarzen verder zitten ze echt heerlijk en van buiten zijn za van leer ook al staat dat niet op de site maar in de stikker binnen in staat van wel kort om super schoenen
 
   |   dinsdag 21 September 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Deze maar dan helemaal rood, super service weer zoals de vorige keer, leuke attentie. En ze staan mijn dochter toppie! Chapeau ga zo door!
 
   |   dinsdag 14 September 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Voor onze tweeling meiden (Emily & Sophy) hadden wij +/- 1,5 jaar geleden 2 paar ETNIES, met klitteband veters gekocht. Het zijn handige schoenen en wat ik bemerkte bij de meiden dat ze het fijn vonden dat ze zelf de schoenen aan en uit konden doen. "zelf doe, kan ik" zei Emily na ze net een dag aan te hebben. Ze wilde er nog net niet mee slapen...hahahahaha. Tevens is het heel een fijn dat de schoen mee groeit. Vooral voor onze meiden heel fijn want ze groeien heel hard:-) Ze hebben ze bijna altijd aan. Met fietsen worden ze vaak gebruikt als rem (dat is voor moeders wat minder:-/). Kortom een fijne schoen wel een beetje te breed voor onze meiden voetjes maar dat lossen we op met een speciaal zooltje. De schoenen zijn nu echt wat te klein aan het worden en dus hebben we weer 2 paar nieuwe etnies fader paar besteld. Service is trouwens ook trouwens ook TOP:-)
 
   |   maandag 13 September 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Super schoen, snelle service. Toppie ga zo door met jullie bedrijf en ik ga zeker vaker bestellen!
 
   |   vrijdag 10 September 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Mijn zoontje is erg blij met z'n nieuwe "noenen", zoals hij ze noemt. De sneakertjes zijn erg stoer en hij kan ze zelf makkelijk aan en uittrekken. De verhouding prijs/kwaliteit is prima. De levertijd was precies zoals vermeld op de site. Ik was ook blij verrast met de gratis meegeleverde opvouwbare tas van etnies. En het setje stickers wat erbij zat is natuurlijk ook altijd leuk die plakken we lekker op zijn fiets. Mama en zoon erg blij met de aanschaf.
 
   |   woensdag 01 September 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Gave Schoenen! Ik heb afgelopen maandag de DC shoes Rebounds (voorheen DC Mantea 2 MID Orchid) bij jullie besteld.Twee dagen later had ik de schoenen in huis! Supersnel! En de schoenen zijn echt supergaaf! En mijn dochter is er ook superblij mee,ze staat de hele tijd voor de spiegel haar nieuwe schoenen te bewonderen en ze wil ze niet meer uitdoen!Ze kan er ook goed op lopen en is het supermakkelijk dat ik veters meer hoef te strikken....
 
   |   dinsdag 31 augustus 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Wij hebben al meerdere keren etnies faders gekocht bij kindersneakers.nl en onze dochter is er altijd erg blij mee. Ze zitten perfect en zien er cute uit! ( Jammer dat ze niet in mijn maat zijn ;-) Ze loopt, rent en speelt er heerlijk op. Het volgende paar wordt roze met glitters, die heeft ze zelf uitgezocht. De schoentjes worden altijd lekker snel bezorgd en de service van kindersneakers.nl is ook prima, ik kreeg snel reactie via de mail. We zijn erg blij met deze winkel en ik kijk altijd op de website als er weer nieuwe schoentjes nodig zijn.
 
   |   zaterdag 28 augustus 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Zelf uitgekozen en wat een stoere etnies schoenen ! We hebben weer een paar etnies voor mijn zoontje besteld, de vorige zaten zo lekker, het zijn gewoon volwassen sneakers met alles erop en eraan maar dan voor kids. Mijn zoontje van 25 maanden is helemaal trots ,omdat hij ze zelf mocht uitzoeken. Hij is er weer helemaal blij mee! Hopen dat er volgende keer nog meer van die leuke kleuren zijn.
 
   |   dinsdag 24 augustus 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Dit is al weer het 5e paar schoentjes dat ik voor mijn jongens heb besteld bij kindersneakers.nl, dat ik zeer tevreden ben over kindersneakers.nl hoef ik dus niet meer uit te leggen. De vorige schoentjes waren van Etnies en Vans. Mijn oudste heeft brede voeten en een hoge wreef dus deze schoenen met de speciale klittebandsluiting zijn een uitkomst voor hem. Nu wilde ik DC proberen dus vandaar dat ik nu deze heb besteld (van de nieuwe collectie) met ook zo'n handige sluiting. Ik vind ze prachtig en ze zitten weer als gegoten. Zondagavond besteld en vandaag al weer in huis, snelle service dus. kindersneakers.nl jullie hebben een geweldig leuk assortiment en een uitstekende service!
 
   |   woensdag 18 augustus 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Onze kleine jongen kon niet wachten tot zijn voetjes groot genoeg waren om in zijn nieuwe hippe schoenen te passen. Zo mooi vond hij ze. Nu toont hij ze trots aan iedereen. Door het elastieksysteem van de sluiting hebben we ook geen last meer van zijn gemorrel aan velcro en veters en sluiten ze toch mooi aan. Ik vind ze zeker een aanrader.
 
   |   woensdag 04 augustus 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Een tijdje terug heb ik deze etnies voor mijn zoontje besteld.Ik wilde nog even wachten met de beoordeling aangezien hij ze toch eerst uit moest proberen.Wij kunnen concluderen dat het geweldige schoentjes zijn.Mijn zoontje heeft een erg moeilijke voet (extreem breed en hoge wreef)en het is moeilijk goede schoene voor hem te vinden.

Het cm maatsysteem is ideaal. Ik heb nog wel even contact gehad met jullie klantenservice over de breedte van de schoenen en daardoor zaten deze schoenen meteen perfect bij mijn zoontje. Wij gaan zeker vaker de etnies voor mijn zoontje bestellen! We zijn 100% tevreden(ook over de service). ps; Hopelijk komen er binnekort nog wat nieuwe hippe kleurtjes bij..Vr.gr. Janet
 
   |   woensdag 04 augustus 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Heb even terug een paar etnies voor mijn zoontje besteld. Ik wilde nog even wachten met de beoordeling aangezien hij ze toch eerst uit moest proberen. Wij zijn helemaal tevreden. Hij heeft een erg moeilijke voet (extreem breed en hoge wreef) en het is lastig goede schoenen voor hem te vinden. Het cm maatsysteem is ideaal. Heb nog wel voor de zekerheid even naar de klantenservice gemaild om te vragen naar de breedte van de schoen etc. Ze hebben me goed uitleg gegeven en daarom zat de schoen meteen perfect !
 
   |   donderdag 15 juli 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Hallo iedereen ! Ik heb vorige week schoentjes besteld voor mijn zoontje van 1,5 jaar oud. Eindelijk.....want hij begint nu pas een beetje met lopen. En ik wilde ze zoooo graag! Ze zijn echt super gaaf! En stoer. De service is top, geloof me ! De website is ook makkelijk en overzichtelijk. Even de voetjes opmeten en je hebt altijd de goede maat. Ik ben echt tevreden over alles en ga zeker nog heeeel veel schoenen kopen via kindersneakers.nl ! Groetjes Gerdien, de mama van Dean
 
   |   dinsdag 15 juni 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Hakken van mama of d'r etnies. Mijn dochter van net 4 heeft een enorme voorliefde voor schoenen, maar ze is wel "moeilijk"; slechts twee modellen kunnen haar goedkeuring dragen; mijn hakken van 10cm of haar skateschoenen. Gelukkig maar, want haar etnies zijn prima en bieden goede ondersteuning en zien er dus hipperdepip uit....kan ze toch nog lekker buiten spelen (is nogal lastig op pumps schijnt). Inmiddels heb ik Vans besteld ter vervanging.
 
   |   woensdag 26 mei 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Ik heb nu voor de 2e keer een paar skateboard schoenen besteld voor mijn zoontje van 9 jaar. Ik had n.l. een paar DC schoenen besteld en had de volgende dag in huis ......... dat is nu een snelle service. Achteraf bleek dat ze een maatje te groot waren dus besloot om te bellen of er een andere schoen wel in de juiste maat was. Telefonisch ben ik ook heel goed en vriendelijk geholpen door een jonge dame, die mij uitlegde hoe en wat. Ik kon ook zonder moeite eventueel mijn geld retour krijgen, maar ik besloot een paar andere uit te zoeken. Dit is gelukkig goed gekomen, omdat er best veel keus is. Ik had dezelfde dag nog de schoenen terug verzonden en tot mijn verbazing kreeg ik de volgende dag de nieuwe thuis bezorgd. Ik heb netjes een email gehad dat ze waren verzonden en een zelfs een bevestiging via de mail dat de schoen netjes bij x-kids was ontvangen, waar ze mij netjes bedankten voor de snelle handeling betreft het retour zenden. Jullie hebben er zeker een vaste trouwe klant bij !
 
   |   maandag 17 mei 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Vanochtend ontving ik al weer het vierde paar schoentjes van kindersneakers.nl voor mijn zoontje en ze zijn wederom weer een plaatje om te zien en wat staan ze stoer bij die kleine man! Hij is nu bijna 22 maanden en loopt sinds 15 maanden. Vanaf dat moment kocht ik schoenen bij kindersneakers.nl Hij heeft vrij brede voetjes en een hoge wreef. Skate-schoenen zijn daarom perfect voor hem. Bij ons hier in Zeeland zijn deze schoenen nergens te krijgen dus hij is ook nog eens lekker hip met deze schoenen hier. Het is al weer het vierde paar omdat hij hard groeit en ik vind dat de schoentjes absoluut niet te krap mogen zitten. Helemaal niet erg dat hij ze al niet meer past; mijn kleinste zoon is nu 8 maanden en kan ze straks allemaal nog een keer dragen want de schoentjes zijn supersterk en blijven daarom hartstikke mooi! Kan ik gewoon weer nieuwe uitzoeken voor de oudste en zet ik de "oude" dus even weg voor de jongste. Ik kan gewoon niet slagen omdat ik weer dat bij kindersneakers.nl leukere en betere te koop zijn. De service is prima, de levering gaat erg snel, het aanbod is geweldig, aan mij hebben jullie een vaste klant!
 
   |   woensdag 12 mei 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Een stoer ventje kan dat nog stoerder ? Ja dus, met deze super toffe etnies faders wel. Ik heb ze gekocht voor mijn zoontje, zijn tweede paar Etnies. I love Etnies! Kwaliteit is super, service goed, je hebt ze zo thuis en ze zijn mooier dan op de website. Wat ik ook erg handig vind is het meegroei zooltje wat onder de binnenzool zit, dat kun je eruit halen op het laatst als de schoentjes te klein worden. Super dus!
 
   |   woensdag 12 mei 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
"Kijk mij eens: ik ben stoer met mijn vans!" Dat was de reactie van onze jongste zoon (3 jaar). Hij voelde zich een echte skateboarder..... een stoere vent. Hij heeft ze aan al zijn vriendjes laten zien. Ook deze sneakers waren er binnen een dag. Goede levering en een geweldige schoen. Hij heeft nu dezelfde schoenen als papa en laat dat ook aan iedereen weten...hahahha. Dank jullie wel!
 
   |   woensdag 12 mei 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
"Wauw, Ik heb echte vans!" Dat was de reactie van onze oudste zoon, toen hij zijn nieuw Vans kreeg. De levering was ontzettend snel (de volgende dag). Dank jullie wel! Geweldige sneakers.... hij rende er gelijk op weg en liet ze aan zijn vriendje zien!
 
   |   dinsdag 11 mei 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Super Gave Etnies Mijn dochter is erg blij met haar super stoere sneakers ze zijn er ook erg leuk moet ik toe gevene. De prijs vergeleken met andere sneakers vond ik ik ook nog mee vallen. Ik heb even gebeld voor de maat want die liepen erg uit elkaar op de site. Ik ben heel netjes geholpen en wist toen precies wat ik moest bestellen. En de volgende dag al meteen in huis dat is natuurlijk super. Ik zal zeker als mijn kids volgende keer sneakers nodig hebben weer even op jullie site neuzen. H et is is me erg groed bevallen, graag tot een volgende keer
 
   |   dinsdag 11 mei 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Gave eerste schoentjes! Ik had voor mijn oudste zoontje schoentjes besteld bij jullie maar ik had de maat per ongeluk verkeerd genomen en heb ze dus geretourneerd, toen ik geen leuke meer kon vinden in zijn maat ben ik gaan kijken naar de maat van mijn jongste zoontje en ja hoor deze vond ik wel heel erg stoer voor zijn eerste "loop" schoentjes, hij begint nu eindelijk na 17 maanden te lopen dus dat kwam mooi uit, ruilen was geen enkel probleem en ik had ze weer vrij snel binnen, de kleur was perfect en de pasvorm ook, mooie stevige stappers voor mijn kleine vent ! Ik ga hier zeker vaker schoentjes bestellen voor mijn jongens !
 
   |   woensdag 05 mei 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Nog even groeien en dan .... Deze dc schoenen vorige week binnen gekregen voor mijn hele stoere dochter Merel. Ze zijn nog een beetje groot (skateschoen zijn normaal een beetje breed maar dc valt smaller dan alle andere skateschoenen) en ze wil ze nu al aan! Veel spinazie eten dus... bijna iedere dag zegt ze "kijk ze groeien!" in de hoop dat ze nu ook naar buiten aan mogen!
 
   |   maandag 19 April 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Mooie maar wel brede schoen deze faders. Dat hoort natuurlijk bij een skate schoen, maar hou hier rekening mee als je dochter smallere voetjes heeft. Verder erg leuke kinderschoenen met net echte veters erop.
 
   |   maandag 19 April 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Niet zo brede schoen als de etnies. Maar vooral een topservice! Erg mee geholpen met het uitzoeken van andere schoenen nadat ik per ongelijk de verkeerde maat had besteld. Veel contact over en weer en je wordt echt goed op de hoogte gehouden over je bestelling.
 
   |   donderdag 15 April 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Een Blije Mama Gisteren Vans Big School Roze besteld en vandaag al in huis! Wat een geweldige en snelle service. Ik ben een blije moeder (en een blije dochter) Mijn complimenten over de duidelijke, overzichtelijke site. Wat ik het fijnst vind is de maathulp, dat is bij andere sites lang niet zo duidelijk en uitgebreidt.
 
   |   dinsdag 13 April 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Ik heb hier voor het eerst Vans besteld voor mijn neefje en op de zelfde dag is de bestelling al verstuurd ik ben erg benieuwd hoe er uit zien in het echt.
 
   |   maandag 12 April 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Te Gek! deze skate schoenen zijn echt te gek ik heb deze schoenen net weggedaan omdat ik nieuwe DC heb gekocht maar als volgende schoenen neem ik weer etnies. die schoenen zijn het beste paar dat ik ooit heb aangetrokken ze zitten ook lekker om mee te lopen. Te gek zijn deze schoenen jongen!
 
   |   vrijdag 02 April 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Ik heb van de week de DC Shoes Rebound ( voorheen Manteca-2-Crazy ) bij jullie besteld en heb ze nu al binnen, ze staan geweldig bij mijn dochtertje helemaal leuk. Mijn complimenten voor deze leuke site en snelle service.
 
   |   vrijdag 02 April 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Gelukkig, u heeft het gevonden! De leukste, stoerste, onwijs gave sneaker site van Nederland! Na jaren lang zoeken, bellen, en stressen, heb ik het eindelijk gevonden; een geweldige site met ontzettend stoere en aparte sneakers voor mijn zonen. Niet alleen ben ik blij met de sneakers maar ook de service is op hoog niveau. Kortom ik ben jullie grootste fan! De groeten van Sharon
 
   |   woensdag 31 maart 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Ik heb de schoenen nog niet eens binnen, maar vind het nu al helemaal geweldig dat jullie ze hebben. Ik ben zelf groot fan van DC en draag niet anders en nu dus ook maar dc maat 24 besteld voor m'n kleine neefje sjoren. Superfijn dat jullie dc's hebben !
 
   |   dinsdag 30 maart 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Goede Service! Ik had eerst de verkeerde maat besteld (niet goed gemeten door bewegelijk zoontje), maar het was geen probleem om deze voor een andere maat te ruilen. De medewerkers van kindersneakers.nl waren erg behulpzaam en vriendelijk. En wat zijn de schoenen leuk! Op dag 1 is hij er gelijk mee in de modder gaan lopen, maar daardoor zijn ze nu eigenlijk nog leuker!
Site is zeker een aanrader. Ook fijn dat ze zo snel bezorgd werden.
 
   |   donderdag 25 februari 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Vet cool zitten heerlijk! Schoenen vandaag binnen. Door een fout van mijn kant duurde het even. Contact via de mail werd snel beantwoord. Mijn zoon vind de schoenen geweldig en ze zitten gelijk heeeerlijk.De schoenen zijn stevig. Eerdere ervaring met het schoenenmerk Vans is goed vandaar dat mijn zoon weer Vans wilde. Ze gaan niet snel stuk. Stevige zool en ze zijn natuurlijk cool om te zien.Volgende keer zou ik ze weer bestellen. De site van kindersneakers.nl vind ik duidelijk, handig dat je de schoenmaathulp met cm kan gebruiken. Wat ik een beetje onhandig vond was dat ik geen bevestigingmail van mijn bestelling heb gehad. Ik twijfelde daardoor of de bestelling goed was gegaan. Verder prima volgende keer zou ik weer hier bestellen .
 
   |   dinsdag 09 februari 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Deze schoenen voor mijn zoon besteld en helaas niet de volgende dag ontvangen. Na een paar dagen toch maar via de mail contact opgenomen waar de schoenen bleven. Via de mail een snelle en zeer vriendelijke reactie en excuses (helaas waren de schoenen niet meegegaan met de post) toch de schoenen redelijk snel ontvangen. En wat zijn ze gaaf! Mijn zoontje vind ze ook erg stoer en mooi. We gaan proberen om ze een beetje netjes te houden, maar mijn zoon kennende zal dat niet lang duren. Volgende keer zullen we zeker weer schoenen bestellen, zeer uitgebreide keuze en goede maat beschrijving. Zal jullie zeker aanbevelen aan vrienden. Mvg Sandra
 
   |   dinsdag 02 februari 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Zo stoer! Als ik het maandblad de LINDA koop, kijk ik altijd als eerste naar de kidscorner voor kinderkleding / schoenen. En toen kwam ik kindersneakers.nl tegen. Heb meteen op de site gekeken en deze stoere schoenen voor mijn zoontje gekocht. Ze staan zo ontzettend stoer, kan niet wachten tot de lente gaat beginnen! Ik heb nog een advies mail naar jullie gestuurd en kreeg er meteen antwoord op, dat is altijd erg fijn. De schoenen zijn dezelfde dag als de dag van bestelling op de post gedaan. Volgende dag had ik ze in huis, wat een service. Voor de volgende keer zal ik zeker als eerste kindersneakers.nl checken.
 
   |   dinsdag 12 januari 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Ik had al stoere kids maar met deze schoenen zijn ze helemaal de blitz. Ik ben al aan het sparen om voor mijn oudste van 10 eerdaags een paar te kopen!
 
   |   maandag 11 januari 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Mini-etnies :-d Binnen een dag in huis en goed en netjes bezorgd. Super cadeautje voor mijn 2-jarige nichtje. Maat klopt, staat helemaal stoer! Met de meegezonden stickers is meteen de nieuwe driewieler gepimpt, dank!
 
   |   vrijdag 08 januari 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Wauw! Eindelijk skate schoenen! Ik ben stad en land af geweest om skate schoenen te vinden voor de voetjes van mijn zoontje. Vanaf maat 26 beginnen ze pas in de winkels en mijn zoontje heeft maat 22 nu. Jammer dat ik er nu pas achter kom. Had de moed dus al opgegeven. We stonden in Schiedam op Sinterklaas te wachten toen ik ineens een mini papiertje in mijn handen gedrukt kreeg met skate schoenen die je kon winnen. Toch maar eens gaan kijken op jullie site en tot mijn verbazing hebben jullie ze ook voor kleine voetjes. Ik draag zelf ook vaak DC's dus.. Echt super!
 
   |   woensdag 06 januari 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Superschoentjes! Via de LINDA op deze site gekomen en meteen schoenen besteld. Kon eigenlijk niet kiezen, zoveel leuke schoenen zijn er te bestellen. Uiteindelijk zijn het de rode witte etnies geworden. Super vriendelijke en snelle service en de schoenen zijn een groot succes bij mijn zoontje. Ze moeten 's avonds zelfs mee naar boven en naast zijn bed staan! Ik ga hier zeker vaker schoenen bestellen!
 
   |   zaterdag 02 januari 2010
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Toen Mees zijn slofjes ontgroeid was zagen we het somber in, het aanbod leuke sneakers was Schaars (met een hoofdletter)! We konden dat kind toch niet tot zijn 16e laten lopen in van die halfhoge kruislings geklittebande bruine leren schoenen?? Gelukkig was er in Belgie nog wel het nodige te vinden, maar om er nu elke keer zo'n stuk voor om te rijden.... dus ondertussen bleven we wanhopig door-googlelen... Totdat daar inneens kindersneakers.nl aan de digitale horzizon verscheen! Ok ik zal niet gaan huilen, maar wat een verademing...Inmiddels hebben de jongens (na Mees kwam Faas) de nodige sneakers versleten. Helaas voor de jonste moeten zijn nieuwe Keeps nog even het veld ruimen voor zijn sneeuwlaarzen, maar dan blijven ze tenminste nog even netjes! Bedankt voor de supersnelle snelle service (nadat ik een maatje te groot had besteld!)... en voor allemaal een heel goed en gezond 2010! Claudia
 
   |   woensdag 30 December 2009
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Geweldig, etnies in het klein ! Al een tijd was ik op zoek naar etnies in een kleine maat voor mijn dochter, zelf draag ik deze schoenen namelijk ook altijd. Nergens te vinden, of in Amerika, totdat ik vorige week jullie site via google vond :) Geweldig, wat een aanbod en ook de prijzen zijn prima! Ook vind ik de site heel overzichterlijk. Gelijk dit paar besteld en voor ik het wist stond UPS al voor de deur! M'n dochter vind ze helemaal geweldig en ik ook, ze zijn nog veel leuker dan op de foto en ze zitten haar heerlijk. Doordat de afmetingen erbij staan heb ik ook de goede maat, anders was ik zeker de mist in gegaan en had ik te kleine besteld dus dat vind ik echt een enorm pluspunt! Als ze uit dit paar gegroeid is ga ik zeker weer naar jullie site terug om weer nieuwe uit te zoeken :) Bedankt voor de goede service en de geweldige schoenen, vooral doorgaan !
 
   |   donderdag 17 December 2009
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Eindelijk leuke skate schoenen! Wat fijn om een site te vinden met zoveel keus in skate schoenen. Ik was erg teleur gesteld in het aanbod van de winkels: puma of nike (air max....zucht) Dus deze site is een waar walhalla! Mijn zoon is zijn eerste paar, hier besteld, al aan het afslijten...Net zulke stoere schoenen als papa. Nu dit paar etnies besteld, helaas nog een maatje te groot, maar daar gaat hij in groeien. En nog een paar zoals deze maar dan in het blauw. Hij kan er helemaal tegenaan tot einde van de zomer.
 
   |   dinsdag 17 November 2009
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Bijna te stoer! Wow, binnen 24 uur geleverd staat goed op de site, maar binnen 22 uur stond de UPS meneer al op de stoep, en dat wordt nog meer bestellen, want ook onze andere peuter vindt ze heeeel mooi... Wat een geweldige site, helder, toch een hip merk en dan toch zo betaalbaar,duidelijk en vooral alle zijden van de schoen belicht is echt onderscheidend van alle andere kinderschoenen en sneaker sites! TOP!
 
   |   vrijdag 13 November 2009
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Wat Een Stoere Lieve Meidengymp! Het zijn net pantoffeltjes. Mijn dochter is helemaal blij! Ze loopt er heerlijk op en ze staan erg stoer en lief tegelijk! En dan de goede service bij kindersneakers.nl: per ongeluk had ik 2 paar besteld en ook 2 x betaald. Ja, hoe is het mogelijk, maar het is gebeurd. Ik ontving gelijk een mail van kindersneakers.nl of deze bestelling wel klopte. Ik kreeg gelijk 1 betaling retour! Daarna bleek de gymp te klein. Kreeg gelijk een groter paar en hoefde geen extra verzendkosten te betalen. Bedankt kindersneakers.nl! Voor kindersneakers.nl de 'warme douche'.
 
   |   maandag 09 November 2009
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Stoere Schoenen Voor Stoere Jongens Vorige week 3 paar schoenen, te weten etnies en vans besteld bij kindersneakers.nl Duidelijke website, goede service en heel belangrijk; snelle levering! Wij waren erg blij dat we eindelijk een online shop hebben gevonden waar niet alleen de standaard skate gympen te vinden zijn van etnies en vans, maar dat je ruime keuze in modellen en maten hebt! Deze etnies zijn voorzien van goede kwaliteit suede zodat de gympen ook lekker in de winter kunt dragen. Kortom wij zijn erg tevreden over de online shop en de producten en we hebben thuis onze peuter van 3 blij gemaakt met een paar mooie skate gympen!Thanks!
 
   |   woensdag 21 oktober 2009
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Mijn zoektocht naar "anders" is ten einde! Na het bezoeken van tientallen sneakerwinkels in het Zaanse, het Amsterdamse en het Rotterdamse dacht ik dat ik het aanbod aan leuke, hippe kindersneakers wel had gezien. En ik dacht: wat een eenheidsworst. Mijn zoontje móet wel rondlopen in Nikes of Puma's, want iets anders is er niet. Ja... Vans, als je een beetje geluk hebt. Maar iets anders, iets unieks, iets persoonlijks, iets creatiefs, iets dat eruit springt... neuh... niet gevonden. TOT... kindersneakers.nl op mijn scherm sprong! Eindelijk! Skatershoes voor kleine jongetjes die geen genoegen nemen met de middelmaat! Hij heeft inmiddels de nodige paar Vans en Etnies versleten, en gelukkig, net op tijd, kwam daar de uitbreiding met schoenen bóven maat 27,5. Thx! We kunnen weer vooruit! groetjes mama Floortje en zoon Romijn (bijna 4)
 
   |   zondag 11 oktober 2009
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Keeps zijn echt super schoentjes voor meisjes. Echt een heerlijke schoen voor mijn dochter. Ze lopen lekker zacht en zijn van natuurlijk materiaal gemaakt, dat vind ikzelf wel wel belangrijk. Die vrolijke kleuren zorgen ervoor dat je ze bijna bij alle kleuren kleding kunt dragen.
 
   |   zondag 11 oktober 2009
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Hallo,ik heb de schoenen keurig ontvangen,en binnen de aangegeven tijd. het design is echt super en heel appart. de kwalteit doet ook zeker niet onder. Ik bestel mijn volgende schoenen ook zeker weer bij jullie. bedankt, Patrick
 
   |   vrijdag 09 oktober 2009
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Helemaal Blij! Onze zoon 10 heeft deze schoenen zelf uitgezocht op de site. Hij vond ze de mooiste en was ook helemaal blij toen ze ook daadwerkelijk binnen kwamen. Hij draagt ze iedere dag. Voor ons belangrijk dat ze niet alleen mooi zijn, maar de kwaliteit is ook uitstekend. En eenmaal besteld zijn de schoenen binnen enkele dagen in huis. Het is niet het eerste paar wat we kopen, en zeker niet het laatste.
 
   |   vrijdag 09 oktober 2009
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Wij hebben heel wat zaterdagen rondgesleept van winkel naar winkel maar nooit beseft dat deze kinderschoenen online waren te bestellen. En wat een keuze. Eindelijk goede, betaalbare en vooral leuke schoenen. Ook de service zijn wij zeer over te spreken. Wat ons betreft een dikke 10 ! En de schoenen ? Die mogen niet meer uit... Bedankt Marco
 
   |   vrijdag 09 oktober 2009
score: 5 / 5 sterren   kwaliteit van het product
Hip! Waanzinnig hippe schoenen voor de allerkleinste incl. de leuke reacties van de omgeving! Goede en snelle service bij kindersneakers.nl