Door op
rob jonas

Yep etnies komt met deze nieuwe monsters university film van disney natuurlijk met een nieuwe lijn kinderschoenen. Op 21 juni gaan de monsters naar school en dan is het natuurlijk vakantie voor onze kleine monsters. De film gaat in nederland op 10 juli in premiere. Voor meer informatie over de film zelf ga je naar moviemeter.nl. Terug naar de monster schoenen van etnies...

Het overzicht monsters university schoenen van etnies

De kleuter modellen hebben weer wat aanpassingen ondergaan en dan met name de etnies rvm schoentjes zijn wederom verbeterd. Deze winter komt etnies met de rvm monsters roze, blauw.

Alle Monsters University rvm etnies zijn uitgevoerd met nieuwe super goede elastische veters. De meisjes versie heeft ook nog een extra klittenband aan de bovenkant waarmee je de schoentjes perfect kunt afsluiten om de enkel. Hierdoor heb je het voordeel van gemakkelijk aantrekken, deze schoentjes gaan perfect aan bij de wat dikkere kindervoetjes, zo rond maat 21, 22 en 23. Door de elastische veter kun je de lip goed naar voren trekken waardoor je de schoenen makkelijk bij kinderen aan de voetjes doet. Daarna zet je het klittenbandje vast en ze zitten meteen als gegoten.

monsters university

Etnies Monsters University faders

De etnies faders zijn leverbaar in maat 21 tot en met 27,5. de monster university faders hebben een vet MU logo aan de achterkant van de schoenen op de hiel, zijn natuurlijk voorzien van het bekende etnies grow with me inleg zooltje wat je eruit kunt halen als ze te klein worden na verloop van tijd. Verder natuurlijk die oh zo stoere nep veter klittenbandsluiting, die verbergt dat je nog klittenband gebruikt, verborgen onder een paar echt lijkende veters. Dit zorgt ervoor dat ze die echte sportschoen look hebben.

Deze kinderschoenen zijn leverbaar in groen/wit, blauw/zwart of roze.

De roze meisjes faders worden tevens geleverd met pluizige monster beenwarmers: zie onderstaande afbeelding:

etnies monster university