Door op
rob jonas

Vans baby schoentjes zijn goed. In de 4,5 jaar dat ik vans verkoop en als vader van 3 opgroeiende kids is er 1 ding duidelijk naar voren gekomen. En dat is dat vans schoentjes perfect zitten bij babies en opgroeiende kleuters. Als je een kindje hebt dan moet ik je natuurlijk een paar vans schoentjes aanraden, ik weet zeker dat je net als wij 100% tevreden zult zijn over deze baby schoentjes, ze zijn namelijk heerlijk flexibel en zitten perfect aan de voet, bij elke beweging. Mijn twee zoontjes hebben vanaf 1 jaar vans schoentjes met veel plezier gedragen, momenteel draagt ook mijn dochtertje van 1,5 jaar oud vans slipons.

vans authentic lace bb blauw
vans td authentic lace grijs
vans classic slipon bb multicolor
vans sk8 mid reissue zwart
vans authentic lace bb roze
vans racer mid canvas black true white multi

Vans voor babies. Alle voordelen op een rij

Vans schoentjes bieden je als ouder en kind veel voordelen. Het voornaamste voordeel is de flexibelheid van de zool. Deze schoentjes zijn daarom heel goed voor je kindje om op te leren lopen, de eerste stapjes kun je maar 1 keer doen en dan is het fijn om als ouder te weten dat de schoentjes lekker flexibel zijn en veel grip hebben. Ik zie het momenteel bij mijn dochterje van 1,5. Ze heeft vans baby slip ons aangehad in de zomer, toen ze haar eerste stapjes zette. De slipons hebben als voordeel dat ze van canvas zijn (dus goed ademen) en geen klittenband of veters hebben. Deze schoentjes hebben ook een New FiT vulcanized zool die precies hetzelfde is als de grote vans schoenen, alleen kleiner, de diamant inkeping aan de onderkant is fijner zodat de baby schoentjes goed afwikkelen en perfect met de voetjes van je kind meegaan. De afzet met deze schoentjes is daardoor extreem goed.

Deze slipons zijn ook zeer aan te bevelen om te geven als bijvoorbeeld kraamkadoo of bij een eerste verjaardag. Je geeft dan niet alleen een kadoo met een rijke historie, het is ook een kadoo met veel emotionele waarde omdat de eerste stappen genomen worden op jouw cadeau. Wat ook fijn is, is dat je weet dat je een cadeau geeft dat zeker met veel plezier gebruikt gaat worden. Het is zo leuk om te zien als een baby voor het eerst naar buiten gaat en dan met haar of zijn eigen schoentjes komt aanzetten... "kijk mamma, ik wil naar buiten toe !". Wij krijgen wekelijks bedank emails van onze klanten over de vans schoentjes.

Welke vans schoentjes zijn er voor jouw baby

Als je dus op zoek bent naar goede baby schoentjes dan kan ik je allereerst de vans slipons aanbevelen. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, de zool onder de vans schoentjes is zeer goed voor groeiende kindervoetjes. Lekker flexibele schoentjes met een canvas top, goed ademend, licht van gewicht, leuke stoere print, geen gedoe met klittenband of veters, snel aan en uit te doen. Het elastiek is in 2012 verder in de schoen naar beneden gestikt waardoor ze nu ook geschikt zijn voor kinderen met een iets hogere wreef en ze waren natuurlijk al zeer geschikt voor kinderen met een smaller voetje. Een heel fijn schoentje ook om op de creche, binnen aan te hebben. Lekker stroef aan de onderkant. Mag nat worden, ze drogen snel op. En ze kunnen tevens in de wasmachine op 30 graden. (in een kussensloop knopen)

Mijn ervaring is dat mijn kinderen vanaf maat 20 echt begonnen met lopen. Als je dus vans schoentjes als kraamkadoo geeft dan zou ik maat 20 bestellen omdat je er dan zeker van bent dat het kindje er gebruik van gaat maken.

Verder zijn natuurlijk ook de klittenband schoentjes van vans ideaal voor babies en kleuters. Mijn dochterje is nu anderhalf jaar oud en heeft een paar chukka v's met klittenband aan. De chukka v's zijn lekker snel aan te doen, ik heb haar vanochtend naar de creche gebracht en het is werkelijk 1 handeling en go ! De vans chukka's zijn ook goed voor herfst en winter, het schoentje is halfhoog, gemaakt van lekker zacht suede, enkele klittenband sluiting en een nieuwe fijnere zool.

van chukka v kids

Hierboven heb ik wat vans baby schoentjes in een overzichtje, de chukka zebra schoentjes heeft mijn dochtertje nu.